De Darthuizer Lodge

De Darthuizer Lodge is gelegen op enige afstand van de hoofdwoning en heeft een eigen toegang met oprit en privé stalling voor de auto en fietsen.

De Darthuizer Lodge is bereikbaar door het volgen van een prachtig heuvelachtig, half verharde boslaan waar reeën, uilen en andere prachtige dieren zich regelmatig laten zien. De rust en schoonheid van de natuur is gedurende de kilometer lange weg voelbaar en geeft direct een gevoel van ontspanning: bruisende stadsgeluiden en het hectische leven vallen weg en maken plaats voor rust. Eenmaal aangekomen in het exclusieve stukje bos, waar enkele rustzoekers mogen wonen in het hart van de natuur, staat ook de Darthuizer Lodge.

De inrichting van de Darthuizer Lodge is geïnspireerd door de Engelse cottage stijl, waardoor er een gezellige sfeer heerst. Alle ramen bieden zicht op het omliggende bos en de weide met paarden. Direct vanaf de Darthuizer Lodge zijn eindeloze wandelpaden en fiets- en mountainbike routes bereikbaar. Elk seizoen brengt deze omgeving prachtige belevingen om van te genieten.

Indeling:

Begane grond
Vanuit de toegangshal zijn de keuken, woon- en eetkamer, badkamer en separaat toilet toegankelijk. De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en een Jura koffiemachine, in de badkamer staat de wasmachine ter beschikking. De woonkamer beschikt over een heerlijk comfortabele bank en een Smart TV, en biedt door middel van openslaande deuren toegang tot het terras en de tuin. De gezellige eettafel biedt ruim voldoende zitgelegenheid.

Eerste verdieping
Toegang tot de 2 slaapkamers, welke beide voorzien zijn van ruime Koninklijke Auping boxsprings. De grote slaapkamer biedt slaapgelegenheid voor 3 mensen (1 tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed). De tweede kamer heeft 2 eenpersoonsbedden. Op de overloop staat de droger.

Start typing and press Enter to search